(Poistunut julkaisusta)

Ohjauskeskuspäällikkö
Finrail Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Haemme Ouluun vakituiseen työsuhteeseen

OHJAUSKESKUSPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme tehtävään esimiestyöstä innostunutta henkilöä, jolla on halu johtaa ja kehittää koko yksikön toimintaa! Organisaatiomme tavoitteena on turvallinen ja täsmällinen rautatieliikenne, laadukas matkustajainformaatio, onnistunut poikkeustilanteiden hoitaminen sekä laadukas ihmisten johtaminen. Yhdessä tiiminsä kanssa ohjauskeskuksen päällikkö kehittää liikenteenohjaus- ja matkustajainformaatiopalvelua, henkilöstön työtyytyväisyyttä unohtamatta.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta esimiestyöstä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä etsimme ensisijaisesti henkilöä, jolla on soveltuva ylempi tai alempi korkeakoulututkinto. Liiketoiminnallinen ajattelukyky yhdistettynä laadukkaaseen henkilöstöjohtamiseen luovat parhaat edellytykset tehtävässä menestymiseen. Koet esimiesroolin omaksesi ja haluat auttaa ihmisiä onnistumaan ja menestymään työssään. Henkilönä olet kehitysmyönteinen, systemaattinen, jämäkkä, ihmisiä arvostava ja innostava.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä hyvät henkilöstöedut kehittyvässä ja vakaassa yrityksessä, mukavien työkavereiden joukossa. Tässä tehtävässä pääset itse kehittymään ja vaikuttamaan siihen, miten töitä tehdään Oulun ohjauspalvelussa sekä seuraamaan läheltä liikennesektorin muuttumista ja rautatiejärjestelmän kehitystä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Sanna Järvenpää (puh 040 862 0897 tai sanna.jarvenpaa@finrail.fi).

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi 25.2.2018 mennessä.

Hakulomake