(Poistunut julkaisusta)

Ohjausjärjestelmätestaaja, kokoaikainen, Etteplan Oy, Tampere
Etteplan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Ohjausjärjestelmätestaaja, kokoaikainen, Etteplan Oy, Tampere

Oletko vuorovaikutustaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen työntekijä? Onko sinulla kokemusta PLC-ohjelmoinnista? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme ohjausjärjestelmätestaaja!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Etteplan Oy:lle, kokoaikaista ohjausjärjestelmätestaajaa Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Ohjausjärjestelmätestaajan työtehtäviin kuuluu erilaisten koneohjausjärjestelmien testimäärittelyt yhdessä suunnittelun kanssa. Lisäksi vastuullesi kuuluu ohjausjärjestelmien ohjelmistotestaus ja testiraportointi. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä palveluasennetta, projektitoiminnan vaatimaa joustavuutta sekä alan teknistä osaamista. Sinulla on hallussa yleinen IT- ja järjestelmäkonfigurointiosaaminen, sekä mahdollisesti PLC-ohjelmointiosaamista.

Etteplan on yli 3000 asiantuntijan kehittyvä globaali insinööritalo, joka haluaa muuttaa maailmaa suunnittelulla. Etteplanilla uskotaan, että tulevaisuuden tekniset haasteet edellyttävät erilaista, jäsennellympää ja fokusoituneempaa otetta.

Etteplanilla on syvällistä näkemystä eri aloilta, ja he soveltavat uudenlaista ajattelua kolmella palvelualueella: suunnittelu, sulautetut järjestelmät ja IoT sekä tekninen dokumentointi. Henkilöstön asiantuntemus ja palvelutuotteet kattavat asiakkaiden tuotteiden koko elinkaaren.

Etteplanilla on yli 50 toimipistettä Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa, joten toiminta on aidosti kansainvälistä. Virtuaaliset asiantuntijatiimit tarjoavat monia mahdollisuuksia niille, jotka suhtautuvat intohimoisesti uuden oppimiseen ja tiedonjakamiseen. Lue lisää osoitteesta: https://www.etteplan.com/fi


Pääasialliset tehtävät

 • Erilaisten koneohjausjärjestelmien testimäärittelyt yhdessä suunnittelun kanssa
 • Ohjausjärjestelmien ohjelmistotestaus ja testiraportointi

Odotamme sinulta:

 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Asiakaslähtöistä palveluasennetta
 • Projektitoiminnan vaatimaa joustavuutta
 • Soveltuvaa koulutusta (esim. automaatio- tai ohjelmistotekniikan insinööri/DI)
 • PLC-ohjelmointiosaamista (erityisesti CODESYS-kehitysympäristössä)
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Olla osana mielenkiintoisia ja monipuolisia projekteja
 • Kehittää omaa osaamistasi ja edetä urallasi
 • Päästä käyttämään erilaisia työkaluja uusimmilla teknologioilla
 • Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti


Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 27.5.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Eveliina Roininen (eveliina.roininen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.