(Poistunut julkaisusta)

Ohjaajia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018
Esperi Koti Kapteenska tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Asukaspaikkoja on yhteensä 15. Aktiivinen sekä mielekäs tekeminen tukevat osallisuutta ja kuntoutumista. Asukkaiden toimintakykyä ylläpidetään ja edistetään ottamalla asukkaat mukaan päivittäisiin askareisiin ja asioiden hoitoon. Jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen kuntoutussuunnitelma tavoitteellisen kuntoutuksen tueksi. Yksikkö sijaitsee hyvien joukkoliikenneyhteyksien äärellä Helsingin Tapaninvainiossa.

Haemme Kapteenskaan OHJAAJIA sekä osa-aikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, että keikkatyöhön tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa 26.11.18 tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta mielenterveys- ja/tai päihdekuntoutujien hoidosta. Pidämme myös tärkeänä kiinnostusta kuntoutujien kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme hakijalta ryhmätoiminnan ohjaamisen kokemusta, aktiivista otetta yksikön kehittämistyöhön sekä reipasta ja itsenäistä työskentelyotetta.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Jung, p. 0504319973 tai anna.jung@esperi.fi.


Hakuaika päättyy 13.11.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.