(Poistunut julkaisusta)

Ohjaajia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018
Esperin Avopalvelut tuottavat Kainuun alueella laadukkaita lastensuojelun erityispalveluita, jotka viedään asiakkaan omaan toimintaympäristöön; kotiin, kouluun ja vapaa-aikaan. Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. ammatillinen tukihenkilötoiminta, kotipalvelu, perhetyö ja tehostettu perhetyö. Työntekijämme ovat kokeneita lastensuojelutyön ammattilaisia, jotka tekevät työtään sydämellä! Työ on asiakaslähtöistä ja tavoitteellista, työnluonne on joustavaa ja voit päästä vaikuttamaan oman työaikasi suunnitteluun.

Haemme lisää OHJAAJIA tuntityöhön toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Kainuun alueelle. Työ on osa-aikaista, painottuen iltoihin. Laitathan hakemukseesi, että missä toimipisteessä ensisijaisesti haluat työskennellä. Toimipisteemme löytyvät Kajaanista, Kuhmosta, Sotkamosta ja Suomussalmesta.

Edellytämme sinulta vähintään 2-asteen -tasoista sosiaali-, kasvatus- tai terveydenhuoltoalantutkintoa (soveltuvia mm. lähihoitaja, liikunnanohjaaja/liikuntaneuvoja, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja). Edellytämme mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Tehtävä edellyttää sitoutumista, oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta. Arvostamme kokemusta työstä lasten, nuorten, ja perheiden parissa.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Tehtävästä lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Nina Mäkeläinen / puh. 044 7378030, nina.makelainen@esperi.fi

Hakuaika päättyy 22.10.2018.