(Poistunut julkaisusta)

Ohjaajia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018
Esperi Koti Kapteenska tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Asukaspaikkoja on yhteensä 15. Aktiivinen sekä mielekäs tekeminen tukevat osallisuutta ja kuntoutumista. Asukkaiden toimintakykyä ylläpidetään ja edistetään ottamalla asukkaat mukaan päivittäisiin askareisiin ja asioiden hoitoon. Jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen kuntoutussuunnitelma tavoitteellisen kuntoutuksen tueksi. Yksikkö sijaitsee hyvien joukkoliikenneyhteyksien äärellä Helsingin Tapaninvainiossa.

Haemme Kapteenskaan OHJAAJIA osa-aikatyöhön toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin sekä tarvittaessa töihin kutsuttavaan keikkatyöhön. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta mielenterveys- ja/tai päihdekuntoutujien hoidosta ja kokemusta ryhmien ohjaamisesta. Pidämme myös tärkeänä kiinnostusta kuntoutujien kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme hakijalta ryhmätoiminnan ohjaamisen kokemusta sekä reipasta ja itsenäistä työskentelyotetta.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Jung, p. 0504319973 tai anna.jung@esperi.fi


Hakuaika päättyy 19.8.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.