(Poistunut julkaisusta)

Ohjaajia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018
Uusi mielenterveyskuntoutujien koti valmistuu Rovaniemelle syksyllä 2018. Esperi Koti Oskuntupa tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ja palveluasumista yhteensä 30 mielenterveyskuntoutujalle. Ympärivuorokautinen asumispalvelu on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat tukea ja apua ympäri vuorokauden. Kevyempi palveluasuminen on tarkoitettu itsenäisemmille asukkaille, jotka tarvitsevat vähemmän tukea arkeensa.

Haemme Oskuntupaan OHJAAJIA kokoaikatyöhön ja osa-aikatyöhön toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen mielenterveyskuntoutujien avustamista ja ohjaamista päivittäisissä toiminnoissa.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tai sairaanhoitajan pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi mielenterveyskuntoutujien kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen.

Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ja iloinen ilmapiiri. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Merja-Irene Tompuri, merja-irene.tompuri@esperi.fi


Hakuaika päättyy 6.8.2018.


Esperi on savuton työpaikka.