(Poistunut julkaisusta)

Ohjaajia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018
Esperi Hoitokoti Kasperi ja Hoitokoti Kevätportti tarjoavat ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista kodinomaisessa ympäristössä nuorille sekä aikuistumisen kynnyksellä oleville nuorille kehitysvammaisille. Asukkailla on erityistuen tarpeita psyykkisellä, fyysisellä tai sosiaalisella alueella, kuten autismin kirjon piirteitä, aistiherkkyyksiä tai kehitys- ja monivammaisuutta. Asukkaita tuetaan mahdollisimman itsenäiseen ja omatoimiseen arkeen asukkaan yksilöllinen tuen tarve huomioiden. Molemmat kodit sijaitsevat Rovaniemen Vennivaarassa, kävelymatkan päässä toisistaan. Kotien läheltä löytyvät lähipalvelut, toimiva joukkoliikenneyhteys sekä hyvät ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet.

Haemme Kasperiin ja Kevätporttiin motivoituneita OHJAAJIA tuntityöhön määräaikaisiin sijaisuuksiin. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä.

Ohjaajan tehtävänä on moniammatillisen tiimin jäsenenä toteuttaa kokonaisvaltaista asukkaiden elämiseen liittyvien perusasioiden hoitamista. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa sekä voimassa olevaa hygieniapassia, lääkehoidon koulutusta ja ensiapukoulutusta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kehitysvammaisten hoitotyöstä. Olet reipas ja rohkea hoitotyön osaaja. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Heli Sieppi, p. 044 5774726 tai heli.sieppi@esperi.fi


Haku päättyy 20.07.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.