(Poistunut julkaisusta)

Ohjaajia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018
Esperin Avopalvelut tuottavat Kainuun alueella laadukkaita lastensuojelun erityispalveluita, jotka viedään asiakkaan omaan toimintaympäristöön; kotiin, kouluun ja vapaa-aikaan. Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. ammatillinen tukihenkilötoiminta, kotipalvelu, perhetyö ja tehostettu perhetyö. Työntekijämme ovat kokeneita lastensuojelutyön ammattilaisia, jotka tekevät työtään sydämellä! Työ on asiakaslähtöistä ja tavoitteellista, työnluonne on joustavaa ja voit päästä vaikuttamaan oman työaikasi suunnitteluun.

Haemme lisää OHJAAJIA toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin tai määräaikaisiksi kesäloman sijaisiksi Kainuun alueelle laajenevaan toimintaamme. Laitathan hakemukseesi, että missä toimipisteessä ensisijaisesti haluatte työskennellä. Toimipisteemme löytyvät Kajaanista, Kuhmosta ja Suomussalmesta.

Edellytämme sinulta vähintään 2-asteen -tasoista sosiaali-, kasvatus- tai terveydenhuoltoalantutkintoa (soveltuvia mm. lähihoitaja, liikunnanohjaaja, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja). Edellytämme mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Tehtävä edellyttää sitoutumista, oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta. Arvostamme kokemusta työstä lasten, nuorten, ja perheiden parissa.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Tehtävästä antaa lisätietoja 7.3.2018 alkaen Merja Kallio / puh: 044 737 8030, merja.kallio@esperi.fi sekä tiimivastaava Nina Mäkeläinen, puh. 044 737 8044. nina.makelainen@esperi.fi

Esperi on savuton työpaikka.