Ohjaajia yövuorotyöskentelyyn - Mäntyharju
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020
Keltaisen Kartanon Kuntoutus Oy, Nuorten Sutela on toiminut yli 15 vuotta nuorten päihdekuntoutuksen asiantuntijana. Erityisosaamistamme on yksilöllinen ja kasvatuksellinen päihdekuntoutus, jota tukee holistinen ja monialainen toiminta yhdessä nuorten kanssa. Heti kuntoutuksen alusta lähtien alamme suunnitella nuorelle itsenäistymispolkua, tietä kohti omaa itsenäistä elämää. Keskeinen osa kuntoutuskokonaisuuttamme on myös yksilöllinen perhetyö. Lisäksi osa palvelutarjontaamme on tunnistaa nuorten päihteiden käytöstä johtuva psyykkinen oireilu ja löytää kuntouttavat ratkaisukeinot.

Asiakkaamme Keltaisen Kartanon Kuntoutus Oy hakee kauttamme kahta yövuorojen ohjaajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Töiden aloitus on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, jossa teet työsopimuksen suoraan asiakkaamme Keltaisen Kartanon Kuntoutus Oy:n kanssa. Laitathan hakemuksesi pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtävän kuvaus

Työssäsi toimit Mäntyharjun yksikön yövuoron ohjaajana, jonka päätehtävänä on huolehtia yksikön turvallisuudesta ja järjestyksestä. Lisäksi tehtävään kuuluu nuorten kuljetustehtäviä sekä yleisestä siisteydestä huolehtiminen.

Odotamme sinulta

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi nuoriso-ohjaaja tai lähihoitaja. Työssäsi pystyt toimimaan ennakoivasti ja johdonmukaisesti sekä tekemään päätöksiä paineen alla. Kommunikoit sujuvasti päivittäisiin toimintoihin liittyvissä asioissa tiimisi ja eri sidosryhmien kanssa. Toimit työssäsi oma-aloitteisesti ja sinulla on pelisilmää erilaisissa elämäntilanteissa. Olet sitoutunut työhösi sekä haluat kehittää itseäsi ja työyhteisöäsi. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen kielen osaamista ja B-ajokortin.
Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen lastensuojelutyöstä tai esimerkiksi vartijan tehtävistä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle työsi tueksi henkilökohtaisen koulutussuunnitelman ja säännöllisen työnohjauksen. Yritys tukee liikuntaasi ja sinulla on mahdollisuus tuettuun työpaikkaruokailuun. Tiivis työyhteisö on tukenasi päivittäisessä työssäsi.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827 tai sähköpostitse niko.laakkonen@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 23.02.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1340370
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mäntyharju, Etelä-Savo