(Poistunut julkaisusta)

Ohjaajia, Yhteiselo
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Esperi Koti Yhteiselo tuottaa joustavaa, yksilöllisyyttä korostavaa lyhytaikaisasumista, tilapäishoitoa ja asumisharjoittelua liikuntavammaisille, kehitysvammaisille tai muunlaista erityistukea tarvitseville lapsille, nuorille ja aikuisille. Osaksi Esperi-konsernia Yhteiselo Oy liittyi tammikuussa 2018. 

Haemme Yhteiseloon innokkaita ja auttavaisia OHJAAJIA erilaisiin työsuhteisiin. Meillä on tarvetta kokoaikaisille ja osa-aikaisille tuntityöntekijöille, keikkatyöntekijöille sekä myös määräaikaisille työntekijöille. Työ on luonteeltaan päivätyötä, 2- tai 3-vuorotyötä alkaen sopimuksen mukaan. Kerrothan hakemuksessasi, minkälainen työsuhde sopii omaan elämäntilanteeseesi parhaiten juuri tällä hetkellä!

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan tutkintoa (esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen

Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen vammaisten asiakkaiden parissa sekä myös vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien osaamisen.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 12.5.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Mia Lehto, puh.050-5251799  mia.lehto@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.