Ohjaajia vakituisiin ja keikkatyösuhteisiin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Savas-Säätiö sr (Savas) on tukea tarvitsevien henkilöiden, lähinnä kehitysvammaisten ja autismin kirjon henkilöiden sekä mielenterveyskuntoutujien asumisen ja päiväaikaisen toiminnan osaaja, tuottaja ja palvelujen kehittäjä Savossa. Savas-Säätiö on voittoa tavoittelematon yhteiskunnallinen yritys.
Toiminnan lähtökohtana on asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja heidän tukeminen täysivaltaisessa ja arvokkaassa elämässä. Savas-Säätiö korostaa toiminnassaan ihmisen omien voimavarojen ja vahvuuksien hyödyntämistä ja vastuuta omasta elämästään.

Säätiöllä on 17 palvelukotiyksikköä, kuusi toimintakeskusta sekä noin 127 tukiasuntoa Savon alueella.

Lue lisää osoitteesta: www.savas.fi

Haemme nyt Savas-Säätiölle Iisalmeen 2 ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen sekä useampia ohjaajia sijaisuuksiin ja keikkalaisiksi, eli olipa elämäntilanteesi mikä tahansa, niin tässä on mahdollisuutesi!

Iisalmessa Savas-Säätiöllä on neljä yksikköä: Kirkonsalmen palvelukoti, Kirkonsalmen autismiyksikkö, Marjahaan palvelukoti sekä Sorsapuiston palvelukoti.
Vakituiset ohjaajat tulisivat työllistymään Kirkonsalmen palvelukotiin, avustaen päivittäisissä toiminnoissa kehitysvammaisia asiakkaita heidän omia voimavaroja hyödyntäen.
Palvelukoti toimii ympärivuorokautisesti.

Sijaiset ja keikkalaiset tulisivat työskentelemään kaikissa Iisalmen yksiköissä tarpeiden ja omien käytettävyyksien mukaan.

Työssäsi pääset tekemään merkityksellistä työtä ihmisten parissa. Toimit osana moniammatillista työtiimiä, saat tukea ja apua työkavereiltasi sekä arvokkaita kohtaamisia joka ikinen päivä asiakkaiden parissa.
Pääset myös kehittämään omaa osaamistasi koulutuksilla sekä kehittämishankkeiden parissa.

Valittavilta ohjaajilta edellytetään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa, esimerkiksi lähihoitajan, sosionomin, sairaanhoitajan tai fysioterapeutin koulutusta. Myös alaa opiskelevat huomioidaan, mikäli opinnoissa on jo suoritettuna lääkehoidon opinnot.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta ja kerro hakemuksellasi minkälainen työsuhde juuri sinua kiinnostaa.
Paikat täytetään sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399521
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Iisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Vieremä