(Poistunut julkaisusta)

Ohjaajia uusiin kehitysvammaisten yksiköihin
Rinnekoti

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

OHJAAJIA /Asumisyksikkö Konsta ja Silva, Toimintakeskus Atlas ja lasten ja nuorten yksikkö Viikari, Espoo Matinkylä

Rinnekoti on Suomen suurin yksityinen kehitysvamma-alan toimija. Meillä työskentelee yli 1100 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Avaamme kesällä 2019 Espoon Matinkylässä hyvien liikenneyhteyksien varrella uusia yksiköitä: kaksi asumisen tuen yksikköä Konstan ja Silvan, toimintakeskus Atlaksen sekä lasten ja nuorten yksikön Viikarin.

Haemme nyt uusiin yksiköihin ohjaajia. Kehitysvammaisten asiakkaidemme kanssa jokainen päivä on erilainen, mutta yhtä tärkeä ja merkityksellinen. Ohjaajana toimit asiakkaidemme tukena arjessa ja osaat iloita niin pienistä kuin suuristakin onnistumisista.

Tarjoamme
- tilaisuuden päästä mukaan aivan uuden yksikön toiminnan käynnistämiseen ja kehittämiseen ammattitaitoisen esimiehen ja organisaation tuella
- kilpailukykyisen palkkauksen
- motivoivat työtehtävät sekä asiakkaat, joiden parissa jokainen työpäivä on erilainen
- tilaisuuden osallistua ison talon tarjoamiin monipuolisiin koulutuksiin
- laajan kulttuuri- ja liikuntaedun
- kattavan työterveyshuollon.

Odotamme sinulta ja arvostamme erityisesti
- sote-alan perustutkintoa (lähihoitaja) tai amk-tutkintoa (esim. sairaanhoitaja, sosionomi) ja Valvira-rekisteröintiä
- kokemusta työskentelystä kehitysvammaisten asiakkaiden kanssa
- reipasta asennetta ja valmiutta hoidolliseen työhön
- hygieniapassia
- valmiutta kolmivuorotyöhön.

Tutustu työmahdollisuuksiimme sivulla rinnekoti.fi/rekry ja hae paikkaa toivomastasi yksiköstä. Työ alkaa sopimuksen mukaan kesällä/syksyllä 2019. Huomaathan, että Rinnekoti on savuton työpaikka, jossa työhöntulotarkastus sisältää huumeseulan ja rokotussuojan tarkistuksen. Lasten yksikköön tulevilta pyydämme valitulta lain 504/2002 mukaisen rikosrekisteriotteen nähtäväksi. Käymme hakemuksia läpi ja voimme tehdä päätöksiä jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 9-15 Riitta Duganoff (asumisen tuki), puh. 044 709 5739, Anne Alhava (toimintakeskus), puh. 045-2035077 ja Mari Lipponen (lasten ja nuorten yksikkö), p. 040 664 1274.