(Poistunut julkaisusta)

Ohjaajia uusiin kehitysvammaisten ja lastensuojelun yksiköihin
Rinnekoti

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

OHJAAJIA (LÄHIHOITAJIA) ja ERITYISOHJAAJIA / Asumisyksikkö Teemunkoti ja Kasvunkoti Teemu, Lahti

Rinnekoti on Suomen suurin yksityinen kehitysvamma-alan toimija. Meillä työskentelee yli 1100 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Avaamme Lahden Kärpäsen kaupunginosassa uuden kehitysvammaisten asumisyksikön sekä lastensuojeluyksikön kesällä 2019.

Haemme nyt Teemunkotiin ohjaajia ja Kasvunkoti Teemuun sekä ohjaajia että erityisohjaajia (amk). Kehitysvammaisten asiakkaidemme kanssa jokainen päivä on erilainen, mutta yhtä tärkeä ja merkityksellinen. Ohjaajana toimit asiakkaidemme tukena arjessa ja osaat iloita niin pienistä kuin suuristakin onnistumisista. Lastensuojelualan osaajana olet turvallinen aikuinen, jonka ohjauksessa lapsen ja nuoren on hyvä olla.

 Tarjoamme
- tilaisuuden päästä mukaan aivan uuden yksikön toiminnan käynnistämiseen ja kehittämiseen ammattitaitoisen esimiehen ja organisaation tuella
- kilpailukykyisen palkkauksen
- motivoivat työtehtävät sekä asiakkaat, joiden parissa jokainen työpäivä on erilainen
- tilaisuuden osallistua ison talon tarjoamiin monipuolisiin koulutuksiin
- laajan kulttuuri- ja liikuntaedun
- kattavan työterveyshuollon.

Odotamme sinulta ja arvostamme erityisesti
- sote-alan perustutkintoa (lähihoitaja) tai AMK-tutkintoa (esim. sosionomi tai sairaanhoitaja) ja Valvira-rekisteröintiä
- kokemusta työskentelystä kehitysvammaisten asiakkaiden kanssa / lastensuojelualan kokemusta
- reipasta asennetta ja kykyä kohdata välillä haastaviakin tilanteita ilon kautta
- hygieniapassia
- valmiutta kolmivuorotyöhön.

Tutustu työmahdollisuuksiimme sivulla rinnekoti.fi/rekry ja hae paikkaa toivomastasi yksiköstä. Työ alkaa sopimuksen mukaan kesällä/syksyllä 2019. Huomaathan, että Rinnekoti on savuton työpaikka, jossa työhöntulotarkastus sisältää huumeseulan ja rokotussuojan tarkistuksen. Lasten yksikköön tulevilta pyydämme valitulta lain 504/2002 mukaisen rikosrekisteriotteen nähtäväksi. Käymme hakemuksia läpi ja voimme tehdä päätöksiä jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antavat arkisin klo 9-15 palveluyksikön johtajat Anvi Vierto (asumisyksikkö Teemunkoti), puh. 040 664 0124 sekä Tuire Mikkonen-Kalpio (lastensuojeluyksikkö Kasvunkoti Teemu), p. 040 660 7386.