(Poistunut julkaisusta)

Ohjaajia tunti- tai keikkatyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2018
Hoivaonnen toiminta käsittää ikääntyneiden päivätoimintakeskukset Helsingin Pitäjänmäessä, Rastilassa ja Viikissä sekä mielenterveyskuntoutujien tukiasumisyksiköt Varistossa ja Myyrmäessä. Yhtiö tuottaa palveluja myös Pääkaupunkiseudun kaupunkien lastensuojelulle ja perheoikeudellisten asioiden yksikölle sekä kotiin vietäviä palveluja mielenterveyskuntoutujille, ikääntyneille ja perheille. Osaksi Esperi-konsernia Hoivaonni liittyi maaliskuussa 2018.

Haemme reipasta ja ammattitaitoista OHJAAJAA tuntityöhön tai tarvittaessa töihin kutsuttavaan keikkatyöhön. Työaika sovitaan erikseen hakijan toiveiden ja mahdollisuuksien sekä Hoivaonnen tarpeen mukaan. Ilmoitathan hakemuksessasi minkälaisina aikoina ja miten paljon pystyisit työskentelemään. Perhetyö painottuu arkipäiville ja -illoille, lasten tapaamiset arki-illoille ja viikonlopuille sekä mielenterveyskuntoutujien kotiin vietävä tuki arkipäiville. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tarvetta on erityisesti perhetyössä, lasten valvotuissa tapaamisissa sekä mielenterveyskuntoutujien kotiin vietävissä palveluissa. Satunnaisesti tarvetta saattaa olla myös päivätoiminnassa sekä kotihoidossa ja omaishoitajan lomituksissa.

Edellytämme sosiaali - ja terveysalan tutkintoa esim. Lähihoitaja, Sosionomi tai Sairaanhoitaja. Perhetyössä tutkinnon on oltava AMK-tasoinen. Lisäksi edellytämme aiempaa kokemusta vastaavasta työstä.

Arvostamme itsenäistä työotetta, päätöksentekokykyä, joustavuutta ja kykyä toimia muuttuvissakin tilanteissa. Myös laaja-alainen työkokemus sosiaalialalta sekä halukkuus työskennellä eri tehtävissä katsotaan eduksi. Hakijalta odotetaan erittäin hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Mainitsethan hakemuksessasi myös mahdollisen muun kielitaidon.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Lisätietoja antaa Annika Halmela p.0452611511, annika.halmela@esperi.fi

Hakuaika päättyy 3.6.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.