(Poistunut julkaisusta)

Ohjaajia sijaisuuksiin
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2018
Esperi Koti Yhteiselo tuottaa joustavaa, yksilöllisyyttä korostavaa lyhytaikaisasumista, tilapäishoitoa ja asumisharjoittelua liikuntavammaisille, kehitysvammaisille tai muunlaista erityistukea tarvitseville lapsille, nuorille ja aikuisille. Tuemme asukkaidemme itsenäistymistä antamalla mahdollisuuden vertaistoimintaan ja sosiaaliseen vuorovaikutukseen. Toimimme mm. Helsingin kaupungin palvelusetelituottajana. Osaksi Esperi-konsernia Yhteiselo Oy liittyi tammikuussa 2018.

Haemme Yhteiseloon OHJAAJIA tuntityöntekijöiksi ja tarvittaessa töihin kutsuttaviksi sijaisiksi määräaikaisiin työsuhteisiin. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Ohjaajan tehtävänä on moniammatillisen tiimin jäsenenä toteuttaa kokonaisvaltaista asukkaiden elämiseen liittyvien perusasioiden hoitamista. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme lähihoitajan, hoiva-avustajan tai sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kehitysvammaisten hoitotyöstä. Olet reipas ja rohkea hoitotyön osaaja. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Päivi Aalto-Rauhala, p. 0500 843 550 tai paivi.aalto-rauhala@esperi.fi


Haku päättyy 31.8.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.