(Poistunut julkaisusta)

Ohjaajia, Saimikoti
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Esperi Saimikoti on viihtyisä kehitysvammaisten asumispalveluyksikkö Punkalaitumella. Saimikoti tarjoaa palveluasumista kymmenelle kehitysvammaiselle nuorelle ja aikuiselle. Palveluasuminen on tarkoitettu lievästi kehitysvammaisille henkilöille sekä vammaispalvelun asiakkaille, joiden tuen ja avun tarve on vähäinen. 

Haemme nyt Saimikotiin ammattitaitoisia ja motivoituneita OHJAAJIA kokoaikaiseen sekä osa-aikaisiin vakituisiin työsuhteisiin, kuten myös keikkatyöhön tarvittaessa töihin kutsuttaviin työsuhteisiin. Työ on 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Ohjaajan tehtävänä on Saimikodin asukkaiden avustaminen ja ohjaaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Toimit merkittävässä roolissa suhteessa asukkaisiin ja omaisiin. Osallistut ohjaajana myös yksikön toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen. Työtehtävien määrittämisessä huomioidaan myös omat vahvuudet ja aikaisempi osaaminen. 

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen

Aikaisempi työkokemus vammaisten asiakkaiden parissa on ehdotonta plussaa. Eduksi katsomme myös vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien osaamisen

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 31.3.2019. Hakemuksia käsitellään koko hakuprosessin ajan.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään aluepäällikkö Jaana Rytilahti, puh. 050 472 5503, jaana.rytilahti@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.