(Poistunut julkaisusta)

Ohjaajia, Koti Ahomansikka
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Esperi avaa Espoon Perusmäkeen uuden kehitysvammaisten kodin keväällä 2019. Esperi Koti Ahomansikka tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista ja tukiasumista kehitysvammaisille ja vammaispalvelun asiakkaille. Kodissa on 15 autetun asumisen asukaspaikkaa ja erillisessä ryhmäkodissa on 7 tuetun asumisen asukaspaikkaa. 

Haemme nyt Ahomansikkaan innokkaita ja auttavaisia OHJAAJIA kokoaikaisiin vakituisiin työsuhteisiin käynnistämään toimintaa kanssamme uudessa yksikössä. Työ on luonteeltaan 2- tai 3-vuorotyötä ja alkaa huhtikuun alkupuolella.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • soveltuva sosiaali-ja terveysalan koulutus (lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, toimintaterapeutti)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen

Aikaisempi työkokemus vammaisten asiakkaiden parissa on ehdotonta plussaa! Eduksi katsomme myös vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien osaamisen.

Mitä me tarjoamme työantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.4.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään aluepäällikkö Marjut Rantanen, marjut.rantanen@esperi.fi. 

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.