OHJAAJIA KESÄSIJAISUUKSIIN
KVPS Tukena Oy, Jokekoti, Veteli

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2019

Haemme Tukena Jokekodille Veteliin kahta OHJAAJAA kesäajan sijaisuuksiin 1-3 kuukaudeksi.

Tukena Jokekoti tarjoaa asunnon sekä siihen liittyvän avun ja tuen 17-18 kehitysvammaiselle tai erityistä tukea tarvitsevalle henkilölle. Palvelumme lähtökohtina ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys.

Ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, Valtioneuvoston asetus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 153/2016). Kesäsijaisiksi huomioimme myös alan opiskelijat.

Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin. Tehtävään valitulla tulee olla tartuntatautilain mukainen rokotussuoja.

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen ja hygieniapassin.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja näköalapaikan kehitysvamma-alalla.

Tukena on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1249805
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Muu
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Veteli
  • Lisätietoja antaa: Tanja Tikkakoski, 040 7534 009, 0207 713 596 (arkisin 9-15)