OHJAAJIA KESÄSIJAISUUKSIIN
KVPS Tukena Oy, Tulppaanipolku Turku

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2019

Haemme Tukena Tulppaanipolulle Turkuun kahta OHJAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 8.4.-15.9.2019 (tai sopimuksen mukaan).

Tukena Tulppaanipolku tarjoaa 15 kehitysvammaiselle aikuiselle ja erityistä tukea tarvitsevalle ihmiselle asumispalvelua. Palvelumme lähtökohtana on asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys.

Ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, Valtioneuvoston asetus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 153/2016). Lisäksi edellytämme soveltuvuutta asiakaspalvelutyöhön ja riittävää työkokemusta. Huomioimme haussa myös alan opiskelijat.

Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Myös autismiosaaminen, vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien hallitseminen, voimassa oleva EA 1 - kurssitodistus ja hygieniapassi katsotaan eduksi.

KVPS Tukena Oy on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1249710
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Muu
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Turku
  • Lisätietoja antaa: Minna Kemppi, 0207 713841