(Poistunut julkaisusta)

Ohjaajia, Hyrkin Puisto
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Esperi Koti Hyrkin Puisto tarjoaa kodinomaista, ympärivuorokautista asumispalvelua ikääntyneille sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kevyempää palveluasumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Hyrkin Puiston toimintaperiaatteina ovat tasa-arvoisuus, arvokas elämä ja ihmisarvon kunnioittaminen sekä ammatillisuus.

Haemme nyt Hyrkin Puistoon osaavia LÄHIHOITAJIA/OHJAAJIA osa-aikaiseen tuntityöhön, määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2019, ensisijaisesti mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumisyksiköihin. Työ on luonteeltaan  3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa tai sosionomin tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen
  • aikaisempaa työkokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden parissa

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 30.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Mari-Johanna Ahosmäki, mari-johanna.ahosmaki@esperi.fi, 045 201 6797

 Esperi on Savuton Työpaikka.