(Poistunut julkaisusta)

Ohjaajia, Esperin Avopalvelut
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Esperin Avopalvelut tuottavat Kainuun alueella laadukkaita lastensuojelun erityispalveluita, jotka viedään asiakkaan omaan toimintaympäristöön; kotiin, kouluun ja vapaa-aikaan. Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. ammatillinen tukihenkilötoiminta, kotipalvelu, perhetyö ja tehostettu perhetyö. Täältä voit tutustua toimintaamme paremmin!

Haemme lisää OHJAAJIA tuntityöhön toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Kainuun alueelle. Työ on osa-aikaista, painottuen iltoihin. Laitathan hakemukseesi, että missä toimipisteessä ensisijaisesti haluat työskennellä. Toimipisteemme löytyvät Kajaanista, Kuhmosta, Sotkamosta ja Suomussalmesta.

Sinulta edellytämme:

  • vähintään 2-asteen -tasoista sosiaali-, kasvatus- tai terveydenhuoltoalantutkintoa (soveltuvia mm. lähihoitaja, liikunnanohjaaja/liikuntaneuvoja, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, sosionomi, sairaanhoitaja), huomioimme myös opiskelijat joilla em.koulutus pohjalla
  • mahdollisuutta oman auton käyttöön
  • sitoutumista, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, kykyä itsenäiseen työhön
  • arvostamme kokemusta työstä lasten, nuorten, ja perheiden parissa

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jäikö kysyttävää?

Tehtävästä lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Nina Mäkeläinen / puh. 044 7378044, nina.makelainen@esperi.fi

Hakuaika päättyy 28.02.2019.

Esperi on Savuton Työpaikka.