(Poistunut julkaisusta)

Ohjaajia, Avopalvelut Oulu
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019

Esperin avopalveluiden Oulun yksikkö tuottaa laadukkaita lastensuojelu- ja aikuispalveluita Oulun seudun ja ympäristökuntien asiakkaille. Tarjoamme räätälöityjä palveluita ennaltaehkäisevään, arvioivaan ja korjaavaan lastensuojelutyöhön.

Haemme nyt Oulun avopalveluihin kekseliästä ja sydämellistä OHJAAJIA osa-aikaiseen tuntityöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Mahdollisuuksia löytyy niin pienemmille, kuin isommille tuntimäärille ja jatkossa on mahdollisuus myös kokoaikaiseen työhön. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä, ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Ohjaajana toimit lastensuojelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisissa palveluissa kuten perhetyössä, tehostetussa perhetyössä sekä ammatillisessa tukihenkilötoiminnassa.

Sinulta edellytämme:

  •  sosiaali- ja terveys-alan tutkinto tai kasvatusalan perustutkinto (esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, yhteisöpedagogi)
  • hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • vähintään kaksi vuotta aikaisempaa työkokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä
  • mahdollisuutta oman auton käyttöön

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 20.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään tiiminvetäjä Heidi Ylisirniö, 050 379 2004, heidi.ylisirnio@esperi.fi 

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisteriote.