Ohjaaja
Rikosseuraamuslaitos

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2021

Ohjaaja

Moni pitää työtämme mystisenä. Moni ei kuitenkaan tiedä, miten monipuolisia työtehtäviä teemme. Olemme nähneet monenlaisia tarinoita. Olemme porukka, joka on maailman kärkitasoa! Teemme yhdessä yhteiskunnallisesti merkittävää, tutkimukseen perustuvaa työtä, josta olemme aidosti ylpeitä. Eikä suotta.

Etsimme nyt sinua
OHJAAJA

Satakunnan vankila koostuu kahdesta erillisestä yksiköstä; Huittisten osastosta, joka sijaitsee Huittisten Lauhassa sekä Köyliön osastosta, joka sijaitsee Säkylän kunnassa Köyliön Kakkurissa. Huittisten osasto on 107 -paikkainen avolaitos ja Köyliön osasto 73 -paikkainen suljettu laitos. Vankipaikat on molemmissa osastoissa tarkoitettu miesvangeille.

Satakunnan vankilan Köyliön osastolla on haettavana Rikosseuraamuslaitoksen yhteisiin kuuluva ohjaajan VT8 virka. Virka täytetään 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ohjaajana tehtäväsi on monipuolinen. Tehtäviisi kuuluu vankien toimintakyvyn ja hyvinvoinnin tukeminen. Työsi tavoitteena on vankien aktiivitoiminnan lisääminen ja päihteettömän elämäntavan edistäminen. Työssäsi korostuu ohjauksellinen työote sekä aktiivinen vangin rangaistusajan suunnitelmaa edistävä ja tavoitteellinen lähityö vankien kanssa. Ohjaajana työhösi kuuluu myös vankien valvonta toiminnoissa. Ohjaajana osallistut ja tulet myös esittelemään moniammatillisen työryhmän jäsenenä vankien aktiivitoimintaan sijoittamisia ja järjestämään itsenäisesti ryhmämuotoista aktiivitoimintaa esimerkiksi vankien arkielämäntaitojen ja liikunnan ohjauksen muodossa. Työsi keskiössä on vankien aktivoiminen ja heidän arkiselviytymisensä edellytyksiin vaikuttaminen monipuolisesti. Ohjaajana osallistut vankilan ohjelmatoiminnan toteuttamiseen. Ohjaajana vastaat myös vankien liikuntamahdollisuuksien organisoinnista, toteutuksesta ja valvonnasta.

"Luottamusta, turvallisuutta, oikeudenmukaisuutta - sitä Rise on."

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset

Tehtävään ei ole erityisiä säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia. Kielitaitoa koskevana kelpoisuusvaatimuksena on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen kielitaito ja tyydyttävä ruotsin kielen ymmärtämisen taito (Laki julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta 424/2003). Rikosseuraamuslaitoksen virkaa täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota hakijan henkilökohtaiseen sopivuuteen rikosseuraamusalan tehtäviin (Valtioneuvoston asetus Rikosseuraamuslaitoksesta 30.12.2015/1739). Valtion virkamieslain 8 c §:n (19.12.2017/948) mukaisesti nimitysharkinnassa otetaan huomioon hakijan nuhteettomuus.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Hakijalta odotamme

Odotamme sinulta kouluttautumis- ja kehitysmyönteisyyttä sekä ryhmänohjaustaitoja. Sinulla odotetaan olevan erinomaiset vuorovaikutustaidot.

Arvostamme ja eduksesi luetaan, jos olet aikaisemmin työskennellyt vankien tai vastaavan rikollisenviitekehyksen omaavan tai esimerkiksi mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kanssa. Arvostamme, jos sinulla on aiempaa työkokemusta ryhmien ohjaamisesta. Eduksesi voidaan lukea monipuolinen harrastustausta, mikäli sen voidaan ajatella auttavan vankiryhmien ja vankilassa järjestettävän toiminnan vetämisessä ja toteuttamisessa. Se voi koostua monipuolisesti eri elämän alueilta kuten liikunnan, musiikin, ruuanlaiton, siivouksen, hyvinvoinnin, kädentaitojen, ym. saralta. Tämänkaltainen erityisosaaminen voidaan katsoa eduksesi.

Sujuva puhutun englannin kielentaito sekä muu kielitaito katsotaan hakijalle eduksi.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen

Työaika:   Viikkotyöaika

Tehtävä alkaa:   1.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään:   15.12.2021 16:15

ID:   25-1354-2021

Sähköiset hakemukset:

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Länsi-Suomen rikosseuraamusalue, aluekeskus / Kirjaamo
PL 50
20251 Turku

Palkkaukseen liittyvät tiedot

 Ohjaajan viran tehtäväkohtainen palkka sijoittuu vaativuustasolle 08V (2095,64/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa enintään 36 % ja kokemusosaa enintään 12 %.

Edut

Tarjoamme sinulle:

  • aidosti merkityksellisen, kehittyvän työn luotettavan työnantajan palveluksessa
  • hyvää vuorovaikutusta ja työtovereita, joita on ilo tuntea
  • kannustavan ja tasa-arvoisen ilmapiirin
  • pysyvyyttä
  • hyvät mahdollisuudet täydennyskoulutukseen
  • tasapainoa työn ja muun elämän välillä
  • laajan työterveyshuollon
  • ruokaedun
  • kulttuuri-/liikuntaedun
  • viikkoliikuntamahdollisuuden 1 h /viikko omaa kuntosalia tai lähimaastoja hyödyntäen

Tehtävä

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä:   1

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä

Kari Minkkinen apulaisjohtaja 050 375 0567 kari.minkkinen@om.fi

Pekka Huhtamaa Apulaisjohtaja 050 540 8210 pekka.huhtamaa@om.fi

Toimipiste

Satakunnan vankila/Köyliön osasto
Vankilantie 515
27750 Köyliö

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Virkaan valittavalle voidaan asettaa enintään kuuden (6) kuukauden koeaika (Valtion virkamieslaki 19.8.1994/750 10§).

Kurkista riseläisten arkeen:
#töissärisessä
Instagram @rikosseuraamus
Youtube: Rikosseuraamuslaitoksen videokanava

Tiesitkö, että
• Rikosseuraamusala on tasa-arvoinen ala viime vuosina naisten osuus henkilökunnasta on noussut yli 40 prosenttiin. Vankiloiden ja yhdyskuntaseuraamustoimistojen johdossa naisten osuus on tätäkin suurempi.
• Rikosseuraamuslaitos työllistää kaikkiaan noin 2 600 henkilöä, joista vankien valvonta- ja ohjaustehtävissä työskentelee puolet.

Lisätietoja: Rikosseuraamuslaitos

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot