Ohjaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Etsitkö uutta, vastuullista paikkaa, jossa toteuttaa monipuolisesti lähihoitajan ammattiasi?

Onnikoti Ranta on Joensuussa toimiva, ympärivuorokautista asumispalvelua ja hoivaa tarjoava, kodikas 15 paikkainen asuinympäristö eri asteista tukea ja ohjausta tarvitseville kehitysvammaisille.  Toimipiste sijaitsee Joensuun Rantakylässä, josta on lyhyt matka Joensuun kaupungin keskustaan, luonnon ja hyvien kävelyreittien varrella. 

Katso lisää: https://onnikodit.fi/palvelukodit/onnikoti-ranta

Haemme Onnikoti Rannalle ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Onnikodeilla ohjaajan työ on palkitsevaa tekemistä asukkaiden, verkostojen ja työkavereiden kanssa. Pääset monipuolisesti käyttämään ammattitaitoasi ja kehittymisestäsi pidetään huolta jatkossakin. Olet tärkeässä tehtävässä auttamassa Onnikoti Rannan asukkaita viihtymään ja voimaan hyvin. Ohjaat ja avustat asukkaita hoitosuunnitelman mukaisesti. Tähän voi kuulua esimerkiksi asukkaiden avustamista arkisissa toimissa ja siisteyden ylläpitämistä. Työajasta 40% on siisteyden ylläpitämistä ja 60% on hoivatyötä.

Onnikodeilla työntekijöiden rooli on tukeva ja ohjaava ja olet osa tiimiä, jolta saat myös apua ja tukea tehtävien hoitamiseen ja omassa työssäsi pärjäämiseen ja jaksamiseen. 

Pärjäät työssäsi, jos olet taustaltasi hoiva-avustaja, sosionomi, sairaanhoitaja tai vastaava. Toivomme, että sinulla olisi kokemusta kehitysvammaisten hoivasta ja huolenpidosta sekä kehitysvammaisten asukkaiden kohtaamisesta ja vaihtoehtoisten kommunikointikeinojen käytöstä.  Omaat ahkeruutta, tarkkuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tärkeintä on hyvä asenne ja motivaatio työntekoon.  Tehtävää varten tarvitset lisäksi tartuntatautilain 48 §:n tarkoittaman rokotussuojan asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi.

Työtä tehdään kahdessa tai kolmessa vuorossa, ja pystyt vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun ja mahdollistamaan näin myös mielekkään ja toimivan vapaa-ajan. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus viipymättä, toteutamme haastattelut etänä jo haku aikana. 

Lisätietoja antaa:

Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478035
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Karjala