Ohjaaja
Mehiläinen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2021

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen! 

Haemme ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesäsijaiseksi. Voit olla koulutukseltasi lähihoitaja tai esimerkiksi sairaanhoitajaopiskelija.

Meillä Ykköskoti Kielorinteessä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan.

Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi mielenterveys-, vammais- tai päihdetyöhön. Työ on 3-vuorotyötä, mutta käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu, joten pääset vaikuttamaan paljon omiin työvuoroihisi.

Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistamme jokaiselle asukkaalle yksilöllisen hyvän elämän. Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omaohjaajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita. Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

- Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito.  Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.

- Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.

- Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.

- Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun. 

- Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työ alkaa: 28.6. (tai sovitusti) ja toivomme, että pystyt työskentelemään elokuun loppuun.

Palkkaus: G19C

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 4.4. mennessä. Huomaathan kuitenkin, että palkkaamme työntekijän heti sopivan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Yksikön johtaja Katja Saloniemi

katja.saloniemi@mehilainen.fi

Huomioithan, että tällä hetkellä yksikkömme sijaitsee väistötiloissa osoitteessa Ilmailutie 13 A, 01530 Vantaa. Oman yksikkömme remontin arvioitu kesto on 1-4 kk, joten yksikön kesän sijainti ei ole vielä tiedossamme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1447191
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Louhelantie, Vantaa