Ohjaaja
Aspa Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Haemme OHJAAJAA Helsingin Ala-Tikkurilassa sijaitsevaan Aspa-koti Manteliin. Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen aikavälille 1.6.-31.8.2021. Työ on kolmeen vuoroon sijoittuva, sisältäen viikonlopputyötä.

Ohjaajan työ on vaihtelevaa ja monipuolista avustamista, ohjaamista ja tukemista kunkin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Meillä saa käyttää maalaisjärkeä ja tilanteisiin on tärkeä mukautua asiakkaita kuunnellen. Asiakkaamme tarvitsevat eritasoista, yksilöllistä tukea. Sinun tehtäväsi on tämän tuen tarjoaminen ja arjen toiminnassa avustaminen.

TARJOAMME SINULLE työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi ja lähiesimiehen tuen työssäsi.  Mukavan työn lisäksi tarjoamme hyvät edut: Tuemme työhyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Palkkauksessa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

EDELLYTÄMME SINULTA vähintään sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja), tai 2/3 suoritettuja sote-alan tutkinnon opintoja, rekisteröitymistä Valviran sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä sitoutumista Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan. Lisäksi edellytämme lääkehoidon koulutusta (LOP tai LOVe)  tai valmiutta osaamisen hankkimiseen, sekä hygieniapassia.
 
EDUKSI KATSOMME voimassa olevan EA-koulutuksen sekä aikaisemman kokemuksen sosiaali- tai terveysalalta.
 
Työn aloitus on 1.6.2021. Hakuaika päättyy 15.3.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vastaava ohjaaja Tanja Kullström, p. 050 918 7028.

 
Tervetuloa meidän tiimiin, Aspa-koti Manteliin!

Aspa-koti Manteli on kahdeksan paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö Helsingissä. Asiakaskuntamme koostuu aikuisista aivovammaisista henkilöistä, jotka tarvitsevat ohjausta ja huolenpitoa arkensa tueksi vuorokauden kaikkina aikoina. Jokaisella asiakkaalla on oma koti, sekä mahdollisuus viettää aikaa yhteisissä tiloissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424823
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Vastaava ohjaaja Tanja Kullström, p. 050 918 7028