Ohjaaja
Aspa Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2021

Haemme OHJAAJAA  kokoaikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen Kauhavalla sijaitsevaan Aspa-koti Härmänrantaan. Työsuhde sijoittuu aikavälille 1.6.-31.8.2021. Työvuoroja on tarjolla kolmessa vuorossa. 

Ohjaajan työ on vaihtelevaa ja monipuolista avustamista, ohjaamista ja tukemista kunkin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Asiakkaamme tarvitsevat eritasoista, yksilöllistä tukea. Sinun tehtäväsi on tämän tuen tarjoaminen ja arjen toiminnassa avustaminen.

TARJOAMME SINULLE työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi ja lähiesimiehen tuen työssäsi.  Mukavan työn lisäksi tarjoamme hyvät edut: Tuemme työhyvinvointia mm.  lakisääteistä lajemmilla työterveyshuollon palveluilla sekä liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Palkkauksessa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

EDELLYTÄMME SINULTA vähintään sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja), rekisteröitymistä Valviran sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä sitoutumista Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan. Lisäksi edellytämme lääkehoito-osaamista (LOP tai LOVe) tai valmiutta osaamisen hankkimiseen, voimassa olevaa EA-koulutusta ja hygieniapassia.
 
EDUKSI KATSOMME alan aikaisemman työkokemuksen, ennakkoluulottoman asenteen sekä ihmisen aidon kohtaamisen taidon.
 
Työn aloitus on 1.6.2021. Hakuaika päättyy 14.3.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aspa-kodin johtaja Minna Mäntylä, p. 040 502 1341.
 

Tervetuloa viettämään kesä meillä, Aspa-koti Härmänrannassa!

Aspa-koti Härmänranta Kauhavalla tarjoaa yksilöllistä tuettua asumista, palveluasumista ja tehostettua palveluasumista eri tavalla vammaisille asiakkaille sekä itsenäistä asumista varmistavaa tukea ikäihmisille, sekä tarjoamme henkilökohtaista apua sitä tarvitsijoille. Toivomme sinulta sitoutumista Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan. Meille tärkeää on asiakkaan aito tasavertaisuuteen perustuva kohtaaminen ja molemminpuolinen arvostus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1419673
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Pohjanmaa
  • Lisätietoja antaa: Aspa-kodin johtaja Minna Mäntylä, p. 040 502 1341