Ohjaaja
Aspa Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2021

Haemme OHJAAJAA  määräaikaiseen työsuhteeseen Turussa sijaitsevaan Aspa-koti Liljalaaksoon. Työsuhde sijoittuu aikavälille 1.6.-31.8.2021. Työvuoroja on tarjolla arkisin klo 8.00-16.00 välillä. 

Ohjaajan työ on vaihtelevaa ja monipuolista avustamista, ohjaamista ja tukemista kunkin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Meillä saa käyttää maalaisjärkeä ja tilanteisiin on tärkeä mukautua asiakkaita kuunnellen. Asiakkaamme tarvitsevat eritasoista, yksilöllistä tukea. Sinun tehtäväsi on tämän tuen tarjoaminen ja arjen toiminnassa avustaminen.

TARJOAMME SINULLE työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi ja lähiesimiehen tuen työssäsi.  Mukavan työn lisäksi tarjoamme hyvät edut: Tuemme työhyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Palkkauksessa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

EDELLYTÄMME SINULTA vähintään sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja), rekisteröitymistä Valviran sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä sitoutumista Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan. Lisäksi edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta liikkuvan työn vuoksi.
 
EDUKSI KATSOMME voimassa olevan lääkehoidollisen koulutuksen, voimassa olevan EA-koulutuksen ja aikaisemman työkokemuksen mielenterveyskuntoutuksesta.
 
Työn aloitus on 1.6.2021. Hakuaika päättyy 14.3.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aspa-kodin johtaja Merja Peri, p. 040 820 2089.
 

Tervetuloa meille, Aspa-koti Liljalaaksoon!

Aspa-koti Liljalaakso tarjoaa asumispalveluita ja henkilökohtaista apua mielenterveyskuntoutujille ja erityistä tukea tarvitseville ihmisille Turun seudulla.  Työntekijämme tukevat asukkaitamme haastavissa elämäntilanteissa sekä tukevat heitä pärjäämään itsenäisesti. Meiltä löytyy erityisosaamista päihde- ja mielenterveystyöstä, neuropsykiatriasta sekä voimavaravalmennuksesta. Tule mukaan meidän nuorekkaaseen ja huumorintajuiseen tiimiin!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1419670
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi
  • Lisätietoja antaa: Aspa-kodin johtaja Merja Peri, p. 040 820 2089