(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2020

Tehtävän kuvaus

Tule tekemään merkityksellistä työtä!

Hampurinkujan asuntoryhmä etsii luovaa, ennakkoluulotonta ja reipasta ohjaajaa (AMK) kehitysvammaisten asuntoryhmään. Työtehtäväsi painottuvat tukiasumiseen sekä tukiasukkaiden ohjaukseen ja tukeen. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu noin yksi päivä viikossa asuntoryhmän puolella, esimerkiksi viriketoiminnan järjestämistä.

Hampurinkujan asuntoryhmän asukkaat ovat ikääntyviä kehitysvammaisia, jotka asuvat itsenäisesti omissa asunnoissaan ja saavat tarvitsemansa päivittäisen avun, ohjauksen sekä tuen asuntoryhmän ohjaajilta. Asukkaita Hampurinkujan asuntoryhmässä on 20 ja lisäksi 7 tukiasukasta, jotka asuvat noin puolen kilometrin päässä asuntoryhmästä.

Tukiasukkaat kaipaavat eritasoisesti tukea arjessa selviytymiseensä, mm. viranomaisasioiden ja lääkärikäyntien hoidossa. Asiakastyön lisäksi työnkuvaasi kuuluu erilaisia vastuualueita, joihin voit vaikuttaa oman innostuksesi ja mielenkiintosi mukaan. Pyrimme luomaan asukkaittemme arjesta juuri heidän näköistään toiveita, tottumuksia ja itsemääräämisoikeutta kunnioittaen.

Odotamme hakijalta taitoa kohdata kehitysvammaisia ja haastaviakin tilanteita, toimia kuntoutumista ylläpitävästi sekä innostusta työskennellä kehitysvammaisten parissa. Työyhteisössämme arvostetaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi. Työ alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.1.2021.


Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme tehtävään valitulta voimassa olevaa hygieniapassia.

Luemme eduksi suoritetut lääkehoidon opinnot ja voimassa olevan EA-koulutuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava ohjaaja Tiina Nordin, p. 09-310 73907

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi