(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Tehtävän kuvaus

Tule kehittämään vammaisten henkilöiden työllistymispalveluita!

Vallilan toimipisteessä työhösi kuuluu vammaisten, kehitysvammaisten sekä nepsy-piirteisten henkilöiden ohjaaminen ja tukeminen heidän yksilöllisissä tavoitteissaan ryhmämuotoisessa toiminnassa. Pääset suunnittelemaan ja kehittämään toimintaa itseohjautuvasti tiimissä, jossa osaamiseesi luotetaan.

Valmennus on ryhmämuotoista ja toteutuu sekä pienissä että suurissa ryhmissä. Toiminnan sisältöä kehitetään KVANK:in laatukriteerien mukaisesti. Ryhmien sisällön tulee tukea myös asiakkaan henkilökohtaisia tavoitteita. Tuet ja ohjaat asiakasta hänen tavoitteisiinsa pääsemisessä.

Sinun tulee olla kehittämismyönteinen ja omaat ratkaisukeskeisen asenteen haasteisiin. Ymmärrät kehitysvammaisten henkilöiden, vammaisten henkilöiden sekä neuropsykiatristen piirteiden omaavien henkilöiden työllistymiseen liittyviä prosesseja ja erityispiirteitä. Huomaat työssäsi asiakkaan vahvuudet ja voimavarat.

Edellytämme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä kyky aikatauluttaa, suunnitella, kehittää ja organisoida työtäsi, oma työssäjaksamisesi huomioiden.

Tässä työssä saat vapauden vaikuttaa omaan työhösi sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Tueksesi saat motivoituneet, kannustavat ja ammattitaitoiset kollegat sekä valmentavan esihenkilön ja luotettavan työnantajan. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalippuedun ja mahdollisuuden edulliseen työsuhdeasuntoon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Hae pian, sillä kutsumme haastatteluihin jo hakuaikana! Tervetuloa huipputiimiin!Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:

- osaamisen rakenteisesta kirjaamisesta
- kokemuksen puhetta tukevista ja korvaavista kommunikaatiomenetelmistä
- kokemuksen ryhmien tavoitteellisesta ohjaamisesta
- kokemuksen kehittämistyöstä
- KVANK:in ja/tai työhönvalmennuksen laatukriteerien tuntemuksen

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava ohjaaja Jenna Ikonen, p. 050 388 1067

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi