(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Tehtävän kuvaus

Hietaniemenkadun palvelukeskus on asunnottomille tarkoitettu ympäri vuorokauden auki oleva palvelukeskus, jonka tarkoituksena on heikoimmassa asemassa olevien helsinkiläisten elinolojen parantaminen. Palvelukeskus tarjoaa hätämajoitusta ja tilapäisasumista reilulle sadalle asunnottomalle. Lisäksi tarjoamme matalan kynnyksen sosiaali- ja terveyspalveluja sekä ravinto- ja hygieniapalveluja.

Ohjaajan tehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden vastaanotto, neuvonta ja ohjaus, asiakkaiden avustaminen eri toiminnoissa sekä palvelusuunnitelmien laatimiseen ja toteutukseen osallistuminen yhdessä asiakkaan ja työryhmän kanssa. Suunnitelmallisen asiakastyön lisäksi hoidat yleistä valvontaa, järjestyksen ylläpitoa ja ympäristötyötä lähialueella. Työtehtäviisi kuuluu myös päivittäinen raportointi ja asiakastilanteiden kirjaaminen asiakastietojärjestelmään. Ohjaajan työ on jaksotyötä, sisältäen aamu-, ilta ja yövuoroja.

Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta työskennellä matalan kynnyksen periaatteella toimivassa yksikössä ja haastavissa elämäntilanteissa elävien asiakkaiden parissa.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Vallitsevan tilanteen vuoksi toteutamme ensimmäisen haastattelun videoyhteyden kautta Skypen, RecRightin tai Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, voimme käydä haastattelun puhelimitse. Tapaamme hakijan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.


Kelpoisuusehto:

Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto, lähihoitaja tai muu soveltuva tutkinto.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Vastaava ohjaaja Marja-Liisa Tikka, p. 050 070 3691

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi