(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Tehtävän kuvaus

Mörssärinaukion ryhmäkoti on 9 paikkainen ryhmäkoti aikuisille kehitysvammaisille, autisminkirjon ihmisille. Asukkaamme tarvitsevat vahvaa tukea ja ohjausta päivittäisessä elämässään. Kaikki asukkaamme käyvät arkisin ohjatussa päivätoiminnassa, iltaisin ja viikonloppuisin vietämme aikaa yhdessä ryhmäkodin viihtyisissä tiloissa sekä ulkoillen. Mörssärinaukion ryhmäkoti sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella ja lähellä on kävelymatkan päässä muun muassa Kauppakeskus Kaari.

Tavoitteenamme on luoda asukkaille oman näköinen elämä ja arki, osallistaen heitä ympäröivään yhteiskuntaan. Teemme myös yhteistyötä asukkaiden omaisten ja perheiden kanssa.

Jos olet kehittämismyönteinen ja haluat monipuolisen sekä haastavan työn, niin tässä on sinulle oiva mahdollisuus. Voit olla kokenut konkari, tai urasi alussa oleva innokas hoito- ja ohjaustaitoinen ammattilainen. Helsingin kaupungilla on hyvä koulutustarjonta ja koulutuksiin osallistumiseen kannustetaan.

Meillä Mörssärissä on vahvaa osaamista autistien kuntoutuksesta sekä erilaisista kommunikaatiomenetelmien käytöstä, joten voit myös hyödyntää tai kehittää omaa osaamistasi mm. näillä osa-alueilla.

Toiminta on jaettu kolmeen soluun ja työntekijöitä Mörssärissä on 15, lisäksi esihenkilö. Työryhmässä on eri ammattialojen edustajia kuten lähihoitajia, sosionomeja ja sairaanhoitaja. Työssäsi voit hyödyntää omia vahvuuksiasi ja asiakastyön lisäksi jokaisella työntekijällä on myös omat vastuualueensa. Mörssärissä on vahva tiimityön kulttuuri ja kaikkien vahvuuksia kunnioitetaan. Henkilökunta toimii hyvin yhteistyössä ja kehittyy jatkuvasti.

Teemme työtä kolmessa vuorossa ja työvuorosuunnittelussa voimme ottaa toiveesi huomioon. Meillä on mahdollisuus tehdä myös osa-aikatyötä.

Helsingin kaupungilla on hyvät työsuhde- ja henkilöstöetuudet. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Kelpoisuusehto:

Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto, lähihoitaja tai muu soveltuva tutkinto. Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä, työhöntulotarkastukseen kuuluu huumausaineseula.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Anu Puustinen, johtava ohjaaja anu.puustinen@hel.fi, 09 310 450 44

Lisätietoa

https://www.hel.fi/vammaiset/fi/asuminen/kehitysvammaisten-asumispalvelut/ryhmakodit/mossari