(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Tehtävän kuvaus

Lasten vastaanoton kokonaisuus muodostuu vastaanottoperhetoiminnasta ja Oulunkylän vastaanoton osastoista. Oulunkylän vastaanotossa toimii kolme 7-paikkaista lasten vastaanotto-osastoa. Toiminta on ympärivuorokautista.

Haemme Oulunkylän vastaanoton Keltapirtti-osastolle ohjaajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Tule tekemään sitoutuneesti monipuolista ja vaihtelevaa lastensuojelun vastaanottotyötä moniammatilliseen tiimiin.

Keltapirttiin sijoitettavat lapset ovat alle 13-vuotiaita kriisitilanteista sijoitukseen tulevia Helsinkiläisiä lapsia. Ohjaajana vastaat lasten turvallisesta vastaanotosta, perushoidosta ja huolenpidosta. Ohjaajana osallistut arvioinnin tekemiseen lapsen ja perheen tilanteesta sekä avun ja tuen tarpeesta. Työ on tiivistä työskentelyä ja yhteydenpitoa lapsen sekä perheen sosiaalityöntekijöiden ja muiden tahojen ja verkostojen kanssa. Työhösi sisältyy kodinhoidollisia tehtäviä. Käytössämme on lastensuojelun arvioinnin kriteeristö. Keltapirttiin sijoitettavat lapset voivat olla alle kouluikäisiä.

Työ on jaksotyötä kolmessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Haastattelut ovat osoitteessa Harjantekijäntie 2, 00640 HKI, 28.-29.10.2020.


Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot, kokemusta lastensuojelutyöstä tai lastenpsykiatriassa työskentelystä. Hyvät kirjaamistaidot sekä tehtävään soveltuvat lisäkoulutukset, esimerkiksi lääkehoito, Avekki, Effica-tietojärjestelmä sekä Apotti.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Mikkilä Jaana, vastaava hoitaja, p. 09 310 42097, jaana.mikkila@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi