(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Tehtävän kuvaus

Tule käynnistämään ja kehittämään kanssamme uutta Humalistonkadun ryhmäkotia.

Humalistonkadun ryhmäkoti tarjoaa erilaisia tilapäisen asumisen mahdollisuuksia: asumis-, lyhytaikais- ja kriisijaksopalveluja, asumisvalmennusta sekä asumisen polun suunnittelun palveluja. Asiakkaat ovat eri ikäisiä psykososiaalista- ja emotionaalista tukea tarvitsevia. Autettua asumista tarjotaan ympäri vuorokauden.

Haemme ohjaajaa uuteen Humalistonkadun ryhmäkotiin 23.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Jokaisella asiakkaalla on omannäköisensä elämä, joka muodostuu asiakkaan omista toiveista ja tarpeista lähtevistä asioista: opiskelu, työ, vapaa-aika, harrastukset, sosiaaliset suhteet, elämisen ja asumisen taitojen harjoittelu. Asiakkaillamme on valinnan vapaus toteuttaa itseään ja vaikuttaa oman elämänsä päätöksiin.

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltaisen elämänhallinnan tukeminen ohjauksen- ja kuntoutuksen keinoin. Työsi painottuu asiakkaan sosiaaliseen ohjaukseen. Teet yhteistyötä omaisten ja moniammatillisen yhteistyöverkoston kanssa. Käytämme Effica-asiakastietojärjestelmää ja Rafaela - hoitoisuusmittaria.

Teemme työtämme neljässä tiimissä. Työryhmässä on eri ammattialojen edustajia, kuten lähihoitajia, sosionomeja ja sairaanhoitajia. Työvuorossa työntekijöitä on kerrallaan 4-6. Työskentelemme kolmessa vuorossa, mutta sinun työvuorosi painottuvat arkiaamuihin sekä ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Työvuorosuunnittelussa pyrimme ottamaan toiveesi huomioon. Meillä on mahdollisuus tehdä myös osa-aikatyötä. Työssäsi voit hyödyntää omia vahvuuksiasi, koska asiakastyön lisäksi jokaisella työntekijällä on omat vastuualueensa, esim. tilausten tekeminen tai työvuorolistojen laatiminen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto: Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi: muun kielitaidon, haasteellisten tilanteiden hallinnan ja lisäkoulutukset sekä Autisminkirjon tuntemuksen ja perushoidollisen osaamisen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava ohjaaja Minna Hyvönen p. 040 661 6788 minna.h.hyvonen@hel.fi Tavoitat minut parhaiten 9 - 14 välillä arkisin.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi