(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Tehtävän kuvaus

Kipparintalossa asuu 15 kehitysvammaista nuorta aikuista omissa erillisissä vuokra-asunnoissaan. Talossa on sekä ohjattua asumista, että tehostettua palveluasumista. Tehostetussa palveluasumisessa toteutetaan autismikuntoutusta.

Kipparintalo sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella Kalasatamassa - talo on valmistunut 2015 ja kaikilla asukkailla on omat asunnot. Työskentelemme kerrostalossa, neljässä kerroksessa. Hyödynnämme asukkaiden kanssa aktiivisesti lähialueen tarjontaa - Korkeasaaren eläintarha, sekä kauppakeskus Redi ovat kävelymatkan päässä.

Kipparintalossa keskeistä on asioiden yhdessä tekeminen, asukkaiden itsenäistymisen ja aikuisuuden tukeminen sekä itsemääräämisoikeus. Teemme tiivistä yhteistyötä vanhempien sekä muiden yhteistyöverkostojen kanssa. Autamme asukkaitamme löytämään oman suunnan ja toteuttamaan itsensä näköistä arkea. Toiminta tukee asukkaan itsenäisyyttä unohtamatta samalla talon toiminnassa painottuvaa yhteisöllisyyttä ja yhteistä tekemistä.

Meillä on hyvähenkinen, tiivis työryhmä - johon kaipaamme nyt yhtä lisävahvistusta. Olisitko se kenties sinä?

Työssä painottuvat ohjaus- ja kuntoutustyö, kodinhoidolliset tehtävät yhdessä asukkaiden kanssa, sekä turvallisen lääkehoidon toteuttaminen. Teemme työtä kolmessa vuorossa ja tiimissämme on sairaanhoitajan lisäksi sosionomeja sekä lähihoitajia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto, lähihoitaja tai muu soveltuva tutkinto.
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Työhöntulotarkastus sisältää huumausaineseulan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen työskentelystä kehitysvammaisten ja autisminkirjon henkilöiden kanssa. Lisäksi toivomme, että omaat asiakaslähtöisen työotteen, joustavuuden, hyvät tiimityötaidot sekä kyvyn itsenäiseen työskentelyyn ja itsenäiseen päätöksentekoon. Kokemus toimimisesta itseohjautuvassa työryhmässä on eduksi.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Anu Puustinen, johtava ohjaaja anu.puustinen@hel.fi 09 310 45044

Lisätietoa

https://www.hel.fi/vammaiset/fi/asuminen/kehitysvammaisten-asumispalvelut/asuntoryhmat/kipparintalo/