(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Tehtävän kuvaus

Kipparintalossa asuu 15 kehitysvammaista nuorta aikuista omissa asunnoissaan. Talo on valmistunut vuonna 2015 ja sijaitsee Kalasatamassa hyvien kulkuyhteyksien varrella - mm. kauppakeskus Redi on kävelymatkan päässä.

Kipparintalossa asukkaille tarjotaan sekä ohjattua asumista, että tehostettua palveluasumista. Tehostettu palveluasuminen keskittyy autismikuntoutukseen.

Kipparintalossa keskeistä on asioiden yhdessä tekeminen, asukkaiden itsenäistymisen ja aikuisuuden tukeminen sekä itsemääräämisoikeus. Teemme tiivistä yhteistyötä vanhempien sekä muiden yhteistyöverkostojen kanssa. Autamme asukkaitamme löytämään oman suunnan ja toteuttamaan itsensä näköistä arkea. Toiminta tukee asukkaan itsenäisyyttä unohtamatta samalla talon toiminnassa painottuvaa yhteisöllisyyttä ja yhteistä tekemistä.

Etsimme ohjaajaa 3-vuorotyöhön. Työssä painottuu ohjaus- ja kuntoutustehtävät, sekä kodinhoidollisissa asioissa asukkaiden avustaminen. Kipparintalossa on osaavaa henkilökuntaa johon kuuluu johtavan ohjaajan lisäksi sairaanhoitaja, sosionomeja ja lähihoitajia. Voit olla kokenut konkari, tai työuran alussa oleva - kunhan olet positiivisesti asennoitunut ja huumorintajuinen, tiimityöstä ja vastuusta nauttiva henkilö.

Kelpoisuusehto:

Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto, lähihoitaja tai muu soveltuva tutkinto.
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä, sekä huumausainetesti.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jarmo-Ahti Karppinen, johtava ohjaaja, jarmo-ahti.karppinen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/vammaiset/fi/asuminen/kehitysvammaisten-asumispalvelut/asuntoryhmat/kipparintalo/