(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

Tehtävän kuvaus

Sofianlehdon toimintakeskus on multisensorinen resurssikeskus, joka tarjoaa osallistavaa päivätoimintaa helsinkiläisille kehitysvammaisille asiakkaille. Käytössämme on lähes 20 erilaista aistihuonetta, joissa toteutetaan multisensorista toimintaa pienissä ryhmissä tai yksilöllisesti.

Asiakkaamme ovat laaja-alaista- tai kaiken kattavaa tukea tarvitsevia henkilöitä, jotka tarvitsevat apua ja fyysistä tukea toiminnoissaan. Toimintamme on pääosin puolipäivätoimintaa. Toteutamme päivätoimintaa myös läheisessä Isonniityn ryhmäkodissa, jossa yksi ohjaajistamme on päivittäin.

Nyt haemme mukavaan moniammatilliseen työyhteisöömme ohjaajaa, joka on kiinnostunut osallistavan multisensorisen toiminnan toteuttamisesta sekä kehittämisestä. Toimintamme tärkeinä sisältöinä ovat elämysten tarjoaminen, asiakkaan osallisuuden ja valintojen mahdollistaminen, sekä ilon ja onnistumisen kokemusten luominen. Ohjaajana tehtäviisi kuuluu myös retkien ja vuosittaisten juhlien järjestäminen sekä asiakkaiden kanssa erilaisiin tapahtumiin osallistuminen talomme ulkopuolella.

Multisensorisen työn kehittäminen on tuonut mukanaan uutta tekniikkaa, jolla voidaan helpottaa asiakkaiden osallistumista toimintaan. Uutena työntekijänä saat hyvän perehdytyksen laitteisiimme ja tiloihimme. Meillä saaat olla luova ja ideoiva.

Lisäinfoa löytdät osoitteesta: www.hel.fi/Sofianlehto

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun ja alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa. Tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Kelpoisuusehto:
Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, kuntoutuksen ohjaaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä ja huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin ja tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme: asiakaslähtöistä lähestymistapaa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innostusta multsensorisen työn kehittämiseen.

Luemme eduksi: kokemuksen kehitysvammaisten kanssa työskentelystä, multisensorisen työn tuntemisen sekä erilaisten puhetta korvaavien menetelmien hallinnan.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

johtava ohjaaja Marja-Leena Vanhanen, 050 401 3219, marja-leena.vanhanen@hel.fi, lisätietoja voi kysyä 3-4.8.20 klo 8-16

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi