(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme ohjaajan sijaista Outamon lastenkotiin.

Perustehtävämme on tarjota Outamon sijoitetuille helsinkiläisille yläasteikäisille lapsille erityistä suojelua, hoitoa ja huolenpitoa sekä turvallinen ja virikkeellinen kasvuympäristö. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä.

Outamo on moniammatillinen työyhteisö. Hoito- ja kasvatushenkilöstöstä noin kolmasosa on terveydenhuollon ammattihenkilöstöä (sairaanhoitajia, lähihoitajia) ja kaksi kolmasosaa sosiaali- ja nuorisohuollon ammattihenkilöstöä (sosionomeja, yhteisöpedagogeja). Lisäksi Outamossa on lastenkodin sairaanhoitajan, psykologin ja muun tukihenkilöstön tehtäviä. Outamossa toimii Helsingin kaupungin ylläpitämä erityiskoulu lastenkodin lapsille.

Outamo on ollut Helsingin kaupungin lastenkoti Lohjalla vuodesta 1911. Kaikki lastenkodin osastot ovat nykyaikaisia ja viihtyisiä sekä turvallisia. Miljööltään Outamo on kappale kauneinta Suomea.

Outamoon ei ole julkista liikennettä, matkaa Lohjalle on noin 10 kilometriä. Ajoaika Helsingistä ja Salosta on noin tunti.


Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto. Lisäksi huomioidaan yhteisöpedagogin tutkinto.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

Ajokorttia.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Vastaava ohjaaja Solja Vainio p. 09 310 73153

Lisätietoa

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/lastensuojelu/lastenkodit/outamo/