(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Kuvaus tehtävästä: Haemme ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoiseen ja innostuneeseen joukkoomme Olarinluoman tukiasumiseen.

Olarinluoman tukiasunnot tarjoaa tuettua asumista espoolaisille päihde- ja mielenterveysongelmaisille asiakkaille. Olarinluoman tukiasunnot toimivat Asunto Ensin- periaatteella, eli yksikön asiakkaat voivat halutessaan käyttää päihteitä, mutta pyrimme kuitenkin tukemaan kaikkia asiakkaitamme päihteettömyyteen ja/tai hallittuun päihteidenkäyttöön. Olarinluoman tukiasumisessa tuemme asiakkaan voimavaroja toimintakyvyn parantamiseksi tai sen säilyttämiseksi. Tavoitteena on turvata ja vahvistaa asiakkaan pysyvää asumista, asumisen edellytyksiä sekä selviytymistä ympäröivässä yhteiskunnassa.

Ohjaajana vastaat yhdessä muun tiimin kanssa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta. Työ on monipuolista ja aktiivista asiakastyötä, jonka perustana on asiakaslähtöisyys. Ohjaajana työskentelet aktiivisesti asiakkaiden kanssa tukien ja ohjaten heitä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Työ sisältää verkostotyötä ja palveluohjausta.

Pyrimme aktiivisesti kehittämään palveluja entistä paremmiksi. Kuuntelemme asiakkaitamme ja haluamme kehittää palveluja yhdessä heidän kanssaan Espoo-tarinan mukaisesti. Panostamme hyvään, avoimeen ja kannustavaan työilmapiiriin. Olarinluoman tukiasunnot sijaitsee Espoon Niittykummun läheisyydessä.

Työpaikan nimi: Olarinluoman tukiasunnot

Työaika: Jaksotyö 116h 15m/3 viikkoa, 2-vuorotyö
Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva perustutkinto tai aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään: Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammatillista perustutkintoa (lähihoitaja). Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä. Tehtävässä edellytetään valmiuksia asiakaslähtöiseen päihde- ja mielenterveystyöhön erilaisissa toimintaympäristöissä sekä kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme innostunutta, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä asennetta.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot