(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Familar Oy / Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Ohjaaja, Lastensuojelun erityisyksikkö Leivokoti Muhos, Familar Oy

Familar Oy tuottaa ennalta ehkäiseviä perhepalveluita, lastensuojelun avopalveluita ja lastensuojelun sijaishuollon palveluita sekä jälkihuoltoa. Tavoitteenamme on tarjota parasta mahdollista palvelua palveluidemme piirissä oleville lapsille ja perheille sekä kunnille ja kuntayhtymille. Leivokoti tekee yhteistyötä lukuisien kuntien ja kuntayhtymien kanssa. Leivokodilla on sekä alueellisesti että valtakunnallisesti lukuisia kuntia sopimuskumppaneina lastensuojelun erityisyksikkönä.

Haemme ohjaajaa kesätyöntekijäksi vuosiloman sijaisuuteen ajanjaksolle 22.6-15.8.2020, kolmivuorotyöhön.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- tai terveydenhuoltoalan AMK-/opistotasoinen tutkinto tai vaihtoehtoisesti kouluasteen tutkinto ja vankka kokemus lastensuojelutyöstä tai psykiatrisesta hoito- ja kasvatustyöstä. Opiskelujen loppuvaiheessa olevat opiskelijat, tässä teillekin mahdollisuus!

Arvostamme vaativiin kasvatustehtäviin soveltuvaa koulutusta ja/tai aiempaa kokemusta lastensuojelutyöstä sijaishuollon parissa. Psykiatrinen osaaminen voidaan katsoa eduksi. Tehtävä edellyttää ammattimaista ja oma-aloitteista työotetta, hyviä tiimityötaitoja, joustavuutta ja kykyä toimia yhteistyössä perheiden, muiden läheisten ja eri yhteistyökumppaneiden kanssa sekä vahvoja työelämätaitoja. Lisäksi työtehtävä edellyttää ajokorttia.

Ota yhteyttä ja tule käymään, parhaat hakijat valitaan nopeasti!

Tarjoamme:
- näköalapaikan laadukkaiden lastensuojelupalveluiden toteuttajana ja kehittäjänä
- joustavan ja kannustavan toimintaympäristön ja vahvan tuen
- työpaikan, jossa arvostetaan työntekijöitä ja hyvin tehty työ huomioidaan
- tiimin jossa on tekemisen meininki!
- mahdollisuuden tutustua erityisosaamiseemme hyvässä ilmapiirissä

Työ alkaa 22.6.2020 tai erikseen sovitusti. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä. Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset ja CV sähköisesti rekrytointiportaalimme kautta 12.6.2020 mennessä.

Vastaava ohjaaja Kari Linjala, puh. 0400 593 946
Yksikönjohtaja Lauri Jolula, puh. 045 7732 4285