(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2020

Tehtävän kuvaus

Mörssärinaukion ryhmäkoti on yhdeksänpaikkainen ryhmäkoti aikuisille kehitysvammaisille. Asukkaamme tarvitsevat vahvaa tukea ja ohjausta päivittäisessä elämässään. Kaikki asukkaamme käyvät arkisin ohjatussa päivätoiminnassa, iltaisin ja viikonloppuisin vietämme aikaa yhdessä ryhmäkodin viihtyisissä tiloissa. Ryhmäkoti sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, lähellä mm. Kauppakeskus Kaari.

Jos olet kehittämismyönteinen ja haluat monipuolisen työn, niin tässä olisi sinulle mainio mahdollisuus. Voit olla kokenut konkari tai urasi alussa oleva innokas hoito- ja ohjaustaitoinen ammattilainen. Helsingin kaupungilla on hyvä koulutustarjonta ja koulutuksiin osallistumiseen kannustetaan.

Meillä Mörssärissä on vahvaa osaamista autistien kuntoutuksesta sekä erilaisista kommunikaatiomenetelmien käytöstä, joten voit myös hyödyntää tai kehittää omaa osaamistasi mm. näillä osa-alueilla.

Toiminta on jaettu kolmeen soluun ja työntekijöitä Mörssärissä on 15, lisäksi esihenkilö. Työryhmässä on eri ammattialojen edustajia - kuten lähihoitajia, sosionomeja ja sairaanhoitaja. Työssäsi voit hyödyntää omia vahvuuksiasi ja asiakastyön lisäksi jokaisella työntekijällä on myös omat vastuualueensa. Mörssärissä on vahva tiimityön kulttuuri ja kaikkien vahvuuksia kunnioitetaan - henkilökunta toimii hyvin yhteistyössä ja kehittyy jatkuvasti.

Teemme työtä kolmessa vuorossa ja työvuorosuunnittelussa voimme ottaa toiveesi huomioon. Meillä on mahdollisuus tehdä myös osa-aikatyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa tarvittaessa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Työhöntulotarkastukseen kuuluu huumausainetesti.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava ohjaaja Anu Puustinen, p. 09-310 450 44, anu.puustinen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/vammaiset/fi/asuminen/kehitysvammaisten-asumispalvelut/ryhmakodit/mossari