(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.5.2020

Tehtävän kuvaus

Idän ryhmäkoteihin (Fallpakan-, Rastilankallion- ja Mäntylän ryhmäkodit), ensisijaisesti Fallpakan ryhmäkotiin on avoinna 1 ohjaajan vakinainen toimi. Ryhmäkodit toimivat kiinteässä yhteistyössä keskenään. Ryhmäkodit ovat aikuisten kehitysvammaisten ympäri vuorokauden valvottuja asumispalvelua antavia yksiköitä ja työaika on jaksotyötä kolmessa vuorossa.

Ohjaajan tehtäviin kuuluvat vammaisten ihmisten tarpeiden mukainen hoito-, ohjaus- ja kuntoutustyö. Asiakkaiden kanssa toimiessa korostuu heidän voimavarojen, osallisuuden, itsemääräämisoikeuden ja toimintakyvyn sekä vuorovaikutuksen tukeminen. Turvallisen lääkehoidon toteutus. Päivittäisen asiakastyön suunnittelu, toteutus, arviointi ja dokumentointi. Yksikön toimintaa tukevia työtehtäviä, joista osa kuuluu työntekijän vastuualueisiin erikseen sovitusti. Lisäksi yhteistyö asiakkaidemme läheisten ja verkostojen kanssa.

Käytössämme on Effica-asiakastietojärjestelmä kunnes siirrymme Apottiin v. 2021. Lisäksi käytämme Rafaela-hoitoisuusmittaria.
Jos koet olevasi parhaimmillasi tehdessäsi ihmisläheistä työtä niin laita hakemus tulemaan. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Iloinen työyhteisömme odottaa ehkä juuri sinua joukkoomme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto, lähihoitaja tai muu soveltuva tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi hygieniapassin, kokemuksen kehitysvammaisten kanssa työskentelystä sekä suoritetun LOVe-kurssin.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Pia Yletyinen, johtava ohjaaja p. 09-31074130 pia.yletyinen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi