(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme ohjaajaa päivystävälle osastolle Nuorten vastaanottoon.

Nuorten vastaanoton kokonaisuus muodostuu Kallion, Herttoniemen ja Malminkartanon vastaanottolaitosten seitsemästä osastosta, ohjaaja työskentelee kaikissa taloissa päivystävällä osastolla vuoroviikoin. Palvelumme on ympärivuorokautista.

Sijoitukset vastaanotto-osastolle ovat yleensä lyhytaikaisia ja sijoituksen aikana arvioidaan nuoren ja hänen perheensä lastensuojelullinen kokonaistilanne sekä nuoren mahdollinen sijaishuollon tarve moniammatillisesti toimien.

Ohjaajan tehtävänä on vastata asiakkainamme olevien nuorten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, turvallisuudesta ja asioiden hoitamisesta työvuorojensa aikana. Työ on tiivistä työskentelyä ja yhteydenpitoa nuoren sekä perheeseen. Ohjaajalla tulee olla valmiudet toimia erilaisissa vastaanottotilanteisissa sekä kykyä toimia päivystysluonteisissa tehtävissä ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa asiakkaiden ja eri verkostojen kanssa.
Työaika on kaksivuorotyö, aamu- ja iltavuorot.


Kelpoisuusehto:
Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002)

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
Kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, joustavaa työotetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Luemme eduksi:
Psykiatrian- ja perhetyön osaamisen

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Maarit Leskelä Lastenkodin johtaja vs. 09-31043378 Risto Viitikko vastaava ohjaaja 09-31046991 Mira Reijonen vastaava ohjaaja 09-31073254 Ulla Engman vastaava ohjaaja 09-31024100