(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Tehtävän kuvaus

Jälkihuollon ohjaaja tehtävät lastensuojelun jälkihuollossa.

Jälkihuolto tarjoaa sijoitettuina olleille, itsenäistyville nuorille mahdollisuuden opetella elämänhallintaa, itsenäistä asumista ja omien asioiden hoitamista sosiaaliohjaajan tuen ja ohjauksen avulla. Työskentelemme 16-24-vuotiaiden nuorten ja verkostojen kanssa. Työskentelyalueena on koko Helsinki, joten työ edellyttää liikkumista julkisilla kulkuvälineillä.

Tule mukaan työryhmään johon kuuluu johtava ohjaajaa ja 24 sosiaaliohjaajaa. Lisäksi jälkihuollossa työskentelee 2 johtavaa sosiaalityöntekijää ja 16 sosiaalityöntekijää. Työskentelemme työnjaollisissa neljässä tiimissä, joissa jokaisessa tiimissä on 4 sosiaalityöntekijää ja 6 sosiaaliohjaaja. Tiimejä johtaa johtavat sosiaalityönekijät. Sosiaaliohjaajat kuuluvat ammatillisesti sosiaaliohjauksen tiimeihin, joissa on esimiehenä johtava sosiaaliohjaaja.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän sekä ammattitaitoisen työyhteisön.
Helsingin jälkihuollossa pilotoimme systeemistä mallia ja kehitämme asiakasprosessia asiakkaiden tarpeisiin vastaten. Systeeminen malli tuo vahvasti esiin asiakkaan omaa ääntä ja se perustuu suhdeperustaisuuteen ja vuorovaikutussuhteen luomiseen.

Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, esimerkiksi sosionomi (AMK) tai tehtävään soveltuva opintoasteinen tutkinto (laki 272/2005).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lisäksi edellytämme vahvoja vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi toimimisen nuorten palvelujen piirissä ja kokemuksen lastensuojelussa sekä lastensuojelun avohuollossa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Outi Tuomainen p. 040 649 7796