(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Familar Oy / Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

OHJAAJIA KESÄLOMIEN SIJAISUUKSIIN HAVUMÄEN, HAVUKALLION JA HIMAN YKSIKÖIHIN TUUSULAAN.

Havumäki, Havukallio ja Hima ovat kaikki 7-paikkaisia lastensuojelun sijaishuollon perusyksiköitä. Yksiköt sijaitsevat Tuusulassa, Havumäki Rusutjärvellä ja Havukallio sekä Hima Riihikalliossa. Yksiköissämme painotamme yhteisöllisyyttä, osallisuutta sekä toiminnallisuutta. Haluamme tarjota lapsille ja nuorille turvallisen ja virikkeellisen kasvuympäristön välittävien aikuisten tuella.

Haemme nyt sosiaali- tai terveydenhuoltoalan AMK- tai perustutkinnon omaavia henkilöitä ohjaajiksi määräaikaisiin työsuhteisiin kesälomien sijaisuuksiin ajalle 1.6-31.8.2020.

Jos sinä olet aktiivinen, innokas ja aidosti lapsista välittävä ammattilainen, saatat olla oikea ihminen joukkoomme!

Tarjoamme

- kattavat ja monipuoliset täydennyskoulutukset sekä koulutus- ja kehitysmyönteisyyden

- ammatillisen kasvun mahdollisuudet kehittyvän ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa

- toimialan nykyaikaisimmat työvälineet ja mahdollisuuden arvioida työn tuloksia ja vaikuttavuutta

- liikuntasetelit, työterveyshuollon ja Mehiläisen digiklinikan palvelut 24/7

- yhteistyöverkostomme kautta kattavasti henkilöstöetuja ja -alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista

- palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti

Ohjaajana meillä toimit osana moniammatillista työryhmää oman koulutusalasi näkökulmasta, luotettavana omaohjaajana ja kasvatusvastuullisena aikuisena yhteistyössä lapsen vanhempien ja muun verkoston kanssa. Mikäli Sinulla on osaamista lastensuojelu- tai mielenterveystyöstä, lisäämme ison plussan nimesi perään. Joukkueessamme viihtyy oma-aloitteinen ja huumorintajuinen tiimipelaaja. Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote

Familarin visiona on olla suomalaisen lastensuojelun edelläkävijä. Työllistämme 1500 alan ammattilaista, jotka rakentavat parempaa tulevaisuutta joka päivä edistämällä lasten ja perheiden hyvinvointia yhdessä heidän kanssaan. Teemme uraauurtavaa työtä lastensuojelupalveluiden vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen mittaamisessa sekä tuottamiemme palveluiden laadun jatkuvassa arvioinnissa ja kehityksessä. Tuotamme monipuolisia, lasten ja perheiden erilaisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita ympäri maata.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!

Johanna Miettinen, p. 0401865482
Sonja Snellman, p. 0401867317
Reija Lasonen, p. 0401868942