(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Familar Oy / Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Haemme nyt Familarille lastensuojelun yksikköön

OHJAAJAA

keikkatöihin ja kesälomasijaiseksi Kiljavan Majakkaan ja Nuorisokoti Kotopellolle Nurmijärvelle. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- tai terveysalan peruskoulutus tai ammattikorkeakoulututkinto.

Toivomme kokemusta sijaishuollossa työskentelystä erityistä tukea vaativien lasten kanssa.

Ajokortti ja hygieniapassi ovat välttämättömät.

Jos koet olevasi valmis haastavaan suhdetyöhön, olet etsimämme henkilö. Tiimit odottavat saavansa rennon ja huumorintajuisen tiimityön osaajan, jolla on rohkeutta tehdä päätöksiä lapsen edun mukaisesti ja lämpöä kohdata empaattisesti sekä meillä asuvat nuoret että tiimin jäsenet.

Kiljavan Majakka on 12-paikkainen sijaishuollon erityisyksikkö ja sijaitsee Nurmijärven Kiljavalla. Yksikössä on myös tukiasunto itsenäistyville nuorille sekä Nurmijärven kunnan alaisuudessa toimiva oma koulu. Yksikköömme voidaan sijoittaa lapsia, joilla on neuropsykiatrinen diagnoosi tai oireilua; esim. asperger-, ADHD-, autismikirjo-diagnoosi tai lapsia, joilla on vakavia käytöshäiriöitä, koulupudokkuutta tai psykiatrista oireilua.

Kotopelto on 13-paikkainen sijaishuollon erityisyksikkö, joka tarjoaa sijaishuollon palveluja yli 13-vuotiaille lapsille. Sijoitettavalla lapsella voi olla erilaisia käytöshäiriöitä, jotka johtuvat esim. neuropsykiatrisista, psykiatrisista tai autismikirjon diagnooseista tai suurista haasteista lapsen arjen hallinnassa.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Tervetuloa joukkoomme!

minna.snellman@familar.fi