(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme ohjaajaa ympärivuorokautiseen perhearviointiin.

Palvelu on tarkoitettu pääsääntöisesti alle kouluikäisten lasten perheille. Arviointijakson pituus on kolmekymmentä vuorokautta. Jaksolla voi asua 4-5 perhettä samanaikaisesti. Arvioinnissa keskitytään lapsen turvallisuuteen, hoivaan ja huolenpitoon sekä vanhemman kykyyn vastata lapsen tarpeisiin. Arviointia toteutetaan tiiviissä yhteistyössä vastuusosiaalityön kanssa. Tehtävänäsi on ohjata ja neuvoa lasta ja vanhempaa arvioinnin aikana ja tehdä yhteistyössä suunnitelmaa perheen ja vastuusosiaalityöntekijän kanssa jatkosuunnitelmasta ja mahdollisesta tuen tarpeesta.

Palvelua toteuttaa moniammatillinen työryhmä. Teet yhteistyötä perheen, verkoston sekä tarvittavien asiantuntijoiden kanssa. Työn tukenasi on työryhmä, johon kuuluvat ohjaajien lisäksi vastaava ohjaaja, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti ja kotihuollon ohjaaja. Työ on nopeatempoista ja edellyttää positiivista asennetta sekä paineensietokykyä.

Työaikamuoto on jaksotyö; kolmivuorotyö, mutta sovittaessa on mahdollista tehdä pääsääntöisesti yötyötä.

Vahvuutenasi ovat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, otat rohkeasti puheeksi perheen kanssa heidän haasteensa. Sinulla on myös hyvät dokumentoinnin taidot. Olet valmis oppimaan uutta ja kehittämään vasta avattua palvelua.

Kiinnostuitko? Tuo ammattitaitosi ja osaamisesi perhekuntoutuksen uuteen tiimiin asiakkaidemme parhaaksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi


Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:

Työskentelyn perheiden kanssa, joilla on alle kouluikäisiä lapsia.
Kokemuksen monikulttuurisesta työskentelystä ja lastensuojelusta,
Vahvuutesi käyttää kielitaitoasi vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Vastaava ohjaaja ts. Kristiina Riipinen, p. 040 632 9362 Perhekuntoutuksen päällikkö ts. Jaakko Syrjälä, p. 050 468 8335

Lisätietoa

www.hel.fi/toihinsoteen