(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Tehtävän kuvaus

Hietaniemenkadun palvelukeskus on asunnottomille tarkoitettu ympärivuorokauden auki oleva palvelukeskus, jonka tarkoituksena on heikoimmassa asemassa olevien henlsinkiläisten elinolojen parantaminen. Palvelukeskus tarjoaa hätämajoitusta ja tilapäisasumista reilulle sadalle asunnottomalle. Lisäksi tarjoamme matalankynnyksen sosiaali- ja terveyspalveluja sekä ravinto- ja hygieniapalveluja.

Ohjaajan tehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden vastaanotto, neuvonta ja ohjaus, asiakkaiden avustaminen eri toiminnoissa sekä osallistua palvelusuunnitelmien laatimiseen ja toteutukseen yhdessä asiakkaan ja työryhmän kanssa. Suunnitelmallisen asiakastyön lisäksi tehtäviin kuuluu yleinen valvonta, järjestyksen ylläpito ja ympäristötyö lähialueella. Työtehtäviin kuuluu myös päivittäinen raportointi ja asiakastilanteiden kirjaamista.
Ohjaajan työ on jaksotyötä, sisältäen aamu-, ilta- ja yövuoroja.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta työskennellä matalankynnyksen periaatteella toimivassa yksikössä ja haastavissa elämäntilanteissa elävien asiakkaiden parissa.

Kelpoisuusehto:

Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto, lähihoitaja tai muu soveltuva tutkinto.
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Marja-Liisa Tikka p. 09 310 74025, marja-liisa.tikka@hel.fi (lomalla 14.-23.2.2020) Nora Lehtonen p. 09 310 24237, nora.lehtonen@hel.fi Minna Huovinen p. 09 310 42997, minna.huovinen @hel.fi