(Poistunut julkaisusta)

ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Tehtävän kuvaus

Nuorten vastaanoton kokonaisuus muodostuu Helsingissä Kallion, Herttoniemen ja Malminkartanon lastensuojelun vastaanottolaitosten kokonaisuudesta. Osastoja on yhteensä seitsemän. Palvelumme on ympärivuorokautista ja päivystysluonteista vastaanotto- ja arviointitoimintaa. Asiakkaamme ovat 13-17 -vuotiaita helsinkiläisiä nuoria.

Sijoitukset ovat kestoltaan lyhytaikaisia ja nuoret ovat pääosin kiireellisesti sijoitettuja. Arviointijakson aikana vastataan nuoren kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja turvallisuudesta, palveluun sisältyy myös nuoren ja perheen sekä vastuusosiaalityöntekijän kanssa tehtävä lapsen ja perheen tilanteen ja tuen tarpeen arviointi ja kartoitus.

Vastaanottoyksiköt vastaavat erilaisiin lyhytkestoisiin sijoitustarpeisiin tarjoamalla hoivaa ja huolenpitoa nuorille, jotka ovat luvatta poissa omasta sijaishuoltopaikastaan. Näissä tilanteissa tehdään yhteistyötä eri viranomaisten kanssa.

Haemme ohjaajaa Kallion vastaanottoon osastolle 2.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme aiempaa kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä soveltuvuutta tehtävään.

Luemme eduksi tehtävään soveltuvat lisäkoulutukset esim. päihde-, mielenterveys- ja/tai perhetyöstä

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Maarit Leskelä Lastenkodin johtaja vs 09 310 43378 Martta Äyräs vastaava ohjaaja 040 334 6913