(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme ohjaajaa vakinaiseen työsuhteeseen Vallilan työ- ja valmennuskeskukseen 1.1.2020 alkaen.

Vallilan työ- ja valmennuskeskus tarjoaa ryhmämuotoista työelämäosallisuuteen suuntaavaa toimintaa nuorille ja aikuisille kehitysvammaisille.
Toiminnan tavoitteena on työelämään tutustuminen sekä siellä tarvittavien taitojen kehittäminen ja valmentaminen asiakkaan kiinnostuksen mukaisesti. Työhön kuuluu myös asiakkaiden elämänhallinnan ja aikuisuuden tukeminen. Asiakkaita ohjataan jatko-opiskelemaan ja tuetaan heitä löytämään työpaikka vapailta markkinoilta.

Vallilan työ- ja valmennuskeskuksessa toimii neljä yksikköä sekä erilaisia valmennusryhmiä, lisäksi talossa työskentelee työvalmentaja. Yksiköissä valmennetaan työtehtäviin sekä ohjataan asiakkaita valmennusryhmissä talon sisä- ja ulkopuolella asiakkaiden kykyjen mukaan.

Työ ohjaajana on tiimityöskentelyä, johon kuuluu sekä yksilö- että ryhmänohjausta. Työ sisältää paljon toiminnan suunnittelua, toteuttamista sekä arviointia. Päivittäinen kirjaaminen ja asiakkaan urasuunnitelmien tekeminen ovat myös keskeisiä työtehtäviä.


Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Lisäksi edellytämme:

Työkokemusta kehitysvammaisten parissa työskentelystä sekä positiivista asennetta toiminnan kehittämiseen. Arjen nopeasti muuttuvissa tilanteissa ohjaat asiakaslähtöisellä, ammatillisella ja oma-aloitteisella työotteella.
Asiakkaiden motivointi, kuunteleminen ja tilanteiden ennakointi sekä kyky ja halu yhteisölliseen tiimityöskentelyyn ovat sinun vanhaa osaamistasi.


Luemme eduksi:

Kokemuksen työelämää tukevasta toiminnasta sekä erikokoisten ryhmien ohjaamisesta.
Olet suorittanut hygieniapassin ja vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien käyttäminen arjessa on sinulle tuttua.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava ohjaaja Reetta Pöyry p. 09 310 52705 reetta.poyry@hel.fi

Lisätietoa

https://www.facebook.com/vallilantyojavalmennuskeskus/